جزوه عمل آوری و شور کردن (جزوه بخش عمل آوری و شور کردن از درس اصول نگهداری مواد غذایی)

دانلود درسنامه عمل آوری و شور کردن(جزوه خلاصه و بی نظیر عمل آوری و شور کردن) رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه خلاصه عمل آوری و شور کردن ارائه شده توسط کتابخانه الکترونیکی زنبور در عین حال که به صورت خلاصه تنظیم شده ولی همه مباحث و سرفصل های درس عمل آوری و شور کردن را پوشش می دهد

جزوه عمل آوری و شور کردن کتابخانه الکترونیکی زنبور دارای متنی روان و پیکر بندی بی ایراد صفحات می باشد

مرور این جزوه به دانشجویانی که فرصت کافی جهت آمادگی در امتحان درس عمل آوری و شور کردن را ندارند توصیه می شود

علاوه بر موارد ذکر شده جزوه عمل آوری و شور کردن کتابخانه الکترونیکی زنبور درسنامه ای جامع جهت تسلط به درس در طول ترم می باشد

قیمت :

12,000 تومان

رمز فایل

ebbee.ir

درس

بخش عمل آوری و شور کردن از درس اصول نگهداری مواد غذایی

تعداد صفحات

6

توضیحات

دانلود درسنامه عمل آوری و شور کردن(جزوه خلاصه و بی نظیر عمل آوری و شور کردن) رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه خلاصه عمل آوری و شور کردن ارائه شده توسط کتابخانه الکترونیکی زنبور در عین حال که به صورت خلاصه تنظیم شده ولی همه مباحث و سرفصل های درس عمل آوری و شور کردن را پوشش می دهد

جزوه عمل آوری و شور کردن کتابخانه الکترونیکی زنبور دارای متنی روان و پیکر بندی بی ایراد صفحات می باشد

مرور این جزوه به دانشجویانی که فرصت کافی جهت آمادگی در امتحان درس عمل آوری و شور کردن را ندارند توصیه می شود

علاوه بر موارد ذکر شده جزوه عمل آوری و شور کردن کتابخانه الکترونیکی زنبور درسنامه ای جامع جهت تسلط به درس در طول ترم می باشد

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه عمل آوری و شور کردن (جزوه بخش عمل آوری و شور کردن از درس اصول نگهداری مواد غذایی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات بیشتر

جزوه خیلی خلاصه اقتصاد خرد

قیمت اصلی 15,000 تومان بود.قیمت فعلی 12,500 تومان است.