برخی از رسانه ها، سازمان های دولتی و خصوصی بسیاری از کشورها با طرح ادعاهای بی اساس درباره سلامت و کیفیت مواد غذایی ارگانیک، سبب ایجاد دیدگاه نادرست نسبت به مورد خوراکی غیرارگانیک و رایج شده اند. در سال های اخیر، بسیاری از مردم به خرید غذاهای ارگانیک روی آورده اند، که موجب بروز تغییرات بنیادی در کشاورزی، صنایع تبدیلی و مصرف مواد غذایی شده است. این امر به دلیل وجود نگرانی درباره اثرات منفی باقیمانده کودهای شیمیایی، آفت کش ها، آنتی بیوتیک ها و هورمون ها در فرآورده های نهایی بر سلامت انسان و استفاده از گیاهان و دام های تراریخته به عنوان منابع غذایی در مقیاس تجاری می باشد. در نتیجه، کشاورزی ارگانیک گسترش و عرضه غذاهای ارگانیک در بازارهای محلی، سوپرمارکت ها و فروشگاه های تخصصی افزایش یافته است. کتاب تولید و کیفیت مواد غذایی ارگانیک اولین کتاب جامع در مورد روش های تولید در کشاورزی ارگانیک و اثر آن بر سلامت و کیفیت مواد غذایی می باشد؛ که بر مبنای ارزیابی های بی طرفانه از آخرین یافته¬های علمی نوشته شده است. مباحث مطرح شده در این کتاب شامل:
• توضیح جامع درباره روش های تولید در کشاورزی ارگانیک و اثرات آن بر سلامت و کیفیت مواد غذایی
• بررسی معتبر و بی طرفانه تحقیقات علمی انجام شده درباره مواد خوراکی ارگانیک و غیرارگانیک
• پاسخ به سؤالات موجود در مورد تفاوت سطح سلامت، کیفیت و ارزش تغذیه ای غذاهای ارگانیک و غیرارگانیک
تولید و کیفیت مواد غذایی ارگانیک
برخی از رسانه ها، سازمان های دولتی و خصوصی بسیاری از کشورها با طرح ادعاهای بی اساس درباره سلامت و کیفیت مواد غذایی ارگانیک، سبب ایجاد دیدگاه نادرست نسبت به مورد خوراکی غیرارگانیک و رایج شده اند. در سال های اخیر، بسیاری از مردم به خرید غذاهای ارگانیک روی آورده اند، که موجب بروز تغییرات بنیادی در کشاورزی، صنایع تبدیلی و مصرف مواد غذایی شده است. این امر به دلیل وجود نگرانی درباره اثرات منفی باقیمانده کودهای شیمیایی، آفت کش ها، آنتی بیوتیک ها و هورمون ها در فرآورده های نهایی بر سلامت انسان و استفاده از گیاهان و دام های تراریخته به عنوان منابع غذایی در مقیاس تجاری می باشد. در نتیجه، کشاورزی ارگانیک گسترش و عرضه غذاهای ارگانیک در بازارهای محلی، سوپرمارکت ها و فروشگاه های تخصصی افزایش یافته است. کتاب تولید و کیفیت مواد غذایی ارگانیک اولین کتاب جامع در مورد روش های تولید در کشاورزی ارگانیک و اثر آن بر سلامت و کیفیت مواد غذایی می باشد؛ که بر مبنای ارزیابی های بی طرفانه از آخرین یافته¬های علمی نوشته شده است. مباحث مطرح شده در این کتاب شامل:
• توضیح جامع درباره روش های تولید در کشاورزی ارگانیک و اثرات آن بر سلامت و کیفیت مواد غذایی
• بررسی معتبر و بی طرفانه تحقیقات علمی انجام شده درباره مواد خوراکی ارگانیک و غیرارگانیک
• پاسخ به سؤالات موجود در مورد تفاوت سطح سلامت، کیفیت و ارزش تغذیه ای غذاهای ارگانیک و غیرارگانیک
قیمت :
50,000 تومان قیمت اصلی 50,000 تومان بود.40,000 تومانقیمت فعلی 40,000 تومان است.
- مشخصات محصول
درس |
تولید و کیفیت مواد غذایی ارگانیک |
---|---|
رشته |
مهندسی صنایع غذایی |
تعداد صفحات |
340 |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.